Produsele achizitionate de pe site-ul www.orientalbreeze.ro pot fi returnate sau inlocuite in baza Ordonantei nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In termen de maxim 14 zile calendaristice de la momentul intrarii in posesia coletului, clientul poate solicita inlocuirea (daca acest lucru este posibil) sau returnarea produselor achizitionate. In cazul returnarii produselor fara a fi necesara inlocuirea acestora, banii vor fi rambursati in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la retur, prin transfer bancar intr-un cont in LEI furnizat de catre client, in urmatoarele conditii:

1. Produsele de consum nu pot fi returnate daca acestea au fost desfacute si folosite.

2. Daca motivul solicitarii de inlocuire sau returnare il reprezinta o eroare a OrientalBreeze.ro, costurile de returnare a produselor sunt suportate de catre comerciant.

3. Inlocuirea sau returnarea coletului fara motiv sau daca motivul nu este imputabil OrientalBreeze.ro: costurile de transport in vederea returnarii produselor sunt suportate de catre client, chiar daca la momentul achizitiei transportul a fost gratuit.

Puteți descărca formularul de retur apăsând aici.

• in maxim 48 de ore cumparatorul va primi un e-mail pentru a confirma procedura de retur, in cazul in care cererea indeplineste conditiile obligatorii de aplicare pentru produsele achizitionate;

• costurile returnarii coletului vor fi suportate de catre cumparator sau nu conform conditiilor de mai sus. Coletul va contine produsul/produsele si documentele care l-au insotit iar returnarea lui se va face prin firma de curierat rapid.

• dupa sosirea produselor in locatia OrientalBreeze, personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur;

• rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului prin e-mail in maxim 48 de ore de la primirea produsului/produselor, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate daca este cazul in procesul de retur produse;

• rambursarea contravalorii se va face prin transfer bancar, in cel mult 14 de zile calendaristice de la data la care comerciantul aproba cererea de retur.